Baş Ağrısı ve Yorgunluk

Araç içinde uzun süre gürültüye maruz kalmak baş ağrısı, stres, konsantrasyon kaybı, ciddi yorgunluk, uykusuzluk hatta, kalp krizine bile sebebiyet veriyor.

Düşük Maliyet

Tam bir ses yalıtımıyla aracınızı değiştirmek için harcayacağınız tutarın çok altına, bir üst sınıfın konforunu yaşayabilirsiniz.

Yüksek Performans

Yalıtım sayesinde aracınızın ses sisteminden çok daha iyi bir performans alabilirsiniz. 

Motor, Şanzıman & Egzoz Gürültüsü

Gün geçtikçe sessizleşen motorlar ve elektrikli araçlar sayesinde bu bölgenin kabindeki etkisi yeni araçlarda azalmaktadır fakat eski araçlarda ve dizellerde her zaman ciddi bir gürültü kaynağıdır. Kaput, silecek altı, davlumbaz ve zemin yalıtımı sayesinde baskılanabilmektedir.

Yol ve Tekerlek Gürültüsü

Yol ve tekerden gelen gürültü aracınızdaki en büyük kaynaklardan biridir. Öncelikle teker sesi için daha sessiz tekerler tercih edilmelidir. Ön teker davlumbaz ve tüm bagaj yalıtımı sayesinde ciddi manada azaltabilirsiniz.

Rüzgâr ve Yağmur Gürültüsü

Seyahat halindeyken rüzgârdan kaynaklanan uğultu ve yağmur sesi çok rahatsız edicidir. Lüks araçlarda camların ve sacın kalın kullanılması ciddi bir çözüm olsa da standart araçlarda yapılacak kapı, tavan ve zemin yalıtımı sayesinde rüzgâr sesi mantıklı boyutlara çekilebilir.

Şase Salınım ve Trim Gürültüsü

Yeni model araçlarda, uni-body şase kullanıldığından araç çok uzun kasa olmadığı sürece salınım kaynaklı sesler yok denecek kadar azdır. Fakat ekonomik araçlarda sert plastik kullanımın ve kalitesiz işçilikten dolayı plastiklerin birbirine çarpmasından kaynaklı ciddi manada trim sesi mevcut olabilir. Öncelikle yalıtım yaparken sök tak'ta yapılan işçilik iyi olduğu sürece aracın uzun vadede gevşeyen yerlerini sıkılaştırdığınızdan trim sesi hiç bir şey yapmasanız da azalacaktır ancak ciddi hissedilen bölgelerde İzoTon ses yalıtım keçemizi uygulayarak trim sesini kesin olarak çözebilirsiniz.