Türkiye’de karavan kültürü bu sene ciddi değişime uğramaya başladı. Eski karavan sevdalılarına artık yeni üyeler katılıyor. Artan ekonomik kriz sebebi ile lüks otellere harcayacağınız bütçeyi daha ekonomik  ve samimi tatillere dönüştürmek sizin elinizde .  

Karavan gerek beton ormanlardan kaçıp gerçek ormanlara ulaşmamıza yardımcı olması, gerek evini üstünde taşıyan bir kaplumbağa gibi yaşam alanımızı istediğimiz yere götürmemizi sağladığı için modern insanı doğaya en çok bağlayan icatlardan bir tanesi. Bir akşam Ege sahillerinde gün batımını izlerken, aynı gecenin sabahı Karadeniz’in yeşiliyle barışık bir köyünde taze tereyağ ile kahvaltı yapmamızı ve bu sırada aslında evimizi hiç terk etmemizi sağlayan bir araç.

Hayatınızı kökünden değiştirecek bu adımı atmadan önce ;

Karavanda uzun vakit geçirmiş herkes bilir ki, tekerlekli evin her mevsim için hazır olmalı. Yazın sıcağından  bunalmak veya kışın  dondurucu soğuğundan donmak  kaçınılmazken buna en iyi çözüm karavan izolasyonudur .Isı, ses, ve yanmaya karşı olan  izoton yalıtım keçelerimizin  size  karavanınızla  çıkacağınız seyahatlerde ev konforunu aratmayacığına eminiz.